Fortrydelsesret

Ved forbrugerkøb, hvor bestilling af varer fortages via internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er gældende fra det tidspunkt varen overdrages til forbrugeren. Hvis De fortryder Deres køb indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Betingelserne for at anvende fortrydelsesretten er, at varen returneres i original emballage og i samme stand som da varen blev modtaget. Såfremt varen har været taget i brug, lugter eller har anden form for brugthedstegn, bortfalder returretten. For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afleveret til Post Danmark, eller andet fragtfirma, senest 14 dage efter modtagelsen. Returvare sendes til følgende adresse: Gahrn-Jensen, Torvestræde 10, 4700 Næstved.. Omkostninger ved returvare påhviler forbrugeren. Gahrn-Jensen.dk returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Forsvarlig returnering

Alle vare der returneres til Gahrn-Jensen.dk skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Reklamationsret

De har som forbruger 2 år reklamationsret. Reklamationsretten er retten til senest 2 år efter levering at kræve reparation, om levering, afslag eller ophævelse pga. mangler som var til stede da varen blev leveret, herunder skjulte mangler som først viser sig senere. Det er køber der skal bevise, at manglen var til stede på leveringstidspunktet. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugeres side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til købelovens § 78.

Anvendelse af reklamationsretten

Ved anvendelse af reklamationsretten opfordrer Gahrn-Jensen.dk vores kunder til skriftligt at dokumenter produktets fejl eller mangler, for at forkorte ekspeditionsperioden. Der skal vedlægges kopi af kvitteringen på det returnerede produkt.

Levering

Forsvarlig Ved bestilling af en varer, afsendes ordren indenfor 1-3 hverdage. Alle ordre sendes med GLS, som levere pakken ved din privatadresse.

Er du ikke hjemme vil pakken blive sendt til nærmeste opsamlingssted, og der vil blive lagt en seddel i din postkasse med information derom.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om leveringen, er du velkommen til at kontakte os

Produkt tilføjet til ønskeliste
Produkt tilføjet til sammenligning.